Taxatie

Een kwalitatief hoogstaand rapport met een goed onderbouwde waarde!

Technische kennis, ervaring in de markt en een nauwgezette beoordeling ter plekke vormen de basis voor het taxeren van onroerend goed. Onze taxaties worden o.a. ingezet als onderlegger voor een nieuwe financiering, uitbreiding van uw huidige financiering of aankoop van een nieuwe woning.

Onze taxaties vormen voor banken, notarissen en verzekeringsmaatschappijen de basis voor hun oordeel inzake de financieringsmogelijkheden. Hun vertrouwen is gebaseerd op onze kennis van zaken, grondige aanpak en vakbekwaamheid. Ons lidmaatschap van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, vormt hierbij een extra waarborg voor kwaliteit.

De taxatie van onroerende zaken is een bijzondere expertise. De uitkomst van de taxatie, is een belangrijk hulpmiddel bij een aan- of verkooptransactie en de uiteindelijke financiering daarvan. Veldpape Makelaars beschikt over gediplomeerde en gecertificeerde adviseurs en een makelaar/taxateur die u graag behulpzaam zijn bij de waardebepaling van uw huidige of toekomstige woning.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een waardebepaling. Dit is een minder uitgebreid document en veelal nodig voor bijvoorbeeld een overbruggingskrediet. Graag lichten wij u in over de verschillende mogelijkheden en tarieven inzake beide werkzaamheden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen